23La inițiativa reprezentanților Consiliului Școlar al Elevilor, în frunte cu președintele  Albu Andreea Patricia și cu susținerea profesorilor, la Sala Multimedia a Colegiului Național ,,Alexandru Odobescu” a avut loc în luna martie “Târgul de primăvară”. În pofida unei atmosfere  mai degrabă hibernale, entuziasmul elevilor nu a putut fi oprit. Expoziția a fost gândită ca  un eveniment caritabil, manifestări de acest gen devenind o tradiție în liceul nostru.

Întreaga acțiune a stimulat și a pus în valoare spiritul de inițiativă, simțul artistic, capacitatea de lucru în echipă a tuturor elevilor implicați în desfășurarea ei.
Pe lângă standurile cu mărțișoare și felicitări realizate manual și care au impresionat prin originalitate și frumusețe, membrii Clubului de Muzică au încălzit atmosfera cântând, tot în scop caritabil, pentru profesorii și elevii veniți să ajute fie prin cumpărarea produselor expuse, fie prin donații.  Clasa cu cele mai mari vânzări a fost răsplătită cu un top de coli, iar banii strânși în urma activității vor fi folosiți pentru a acoperi o parte din costurile terapiei unui copil cu autism, provenit din medii dezavantajate.
Deși elevă în clasa a XII a, președinta elevilor - Albu Andreea Patricia - continuă să strângă în jurul ei persoane de încredere, care să ducă mai departe misiunea în care a pus foarte mult suflet. Atât pentru ea, cât și pentru colegi, Odobescu reprezintă locul în care talentul, inteligența, creativitatea și prietenia se împletesc în cea mai frumoasă perioadă a vieții, adolescența.

Bîzu Roxana Mariana, clasa a XII a – H
Colegiului Național ,,Alexandru Odobescu”
(Postat martie 2018)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top