Mature Iasi

Informatii utile

Găseste-ţi Perechea. Lista Membrilor Femeie 51 - 80 ani Iasi Romania.

Inapoi la liste utilizatori. Avem cu totii calitati si defecte.

Femei Mature Iasi

Unii mai multe, altii mai putine. Constientizand ca nu suntem perfecti, ajungem sa intelegem ca perfectibilitatea este un obiectiv pe care omul il urmareste intreaga sa viata. Si tocmai pentru ca adesea este intruchipata, perfectiunea este un cumul de calitati. Trimiteţi Mesaj Trimiteţi Pupic.

LADY M. Doamna, in adevaratul sens al cuvintului,feminina Cuvantul care ma descrie cel mai bine este "sensibilitate". Pot oferi fidelitate si dragoste. Sono un medico e voglio incontrare un uomo per cura, compagnia e servizi medici impliciti. Imi plac oamenii sinceri care emana energie pozitiva in jur. Imi place sa ma ghidez dupa instinct si sa ma bucur daca gresesc pt ca am invatat ceva nou gresind.

Iasi, Romania - Copou

Sunt o fire plina de viata, optimista, vesela, buna, cu simtul umorului, inteligenta, responsabila, punctuala. Imi place muzica, teatrul, calatoriile. Apreciez la oameni sinceritatea, bunatatea, omenia, bunul simt, responsabilitatea, punctualitatea. Nu pot suporta inselaciunea, minciuna, neglijenta. Decenta,manierata,nu jubilez,nu ma joc cu viata mea,impun respect si doresc respect ,Nu ma intereseaza aventurile -rog sa nu fiu deranjata inutil.

Filtrare avansata Despre partenerul ideal Zodie Berbec. Niciodata casatorit.


  1. dame de companie Poienile de sub Munte.
  2. Escorte Mature Iasi.
  3. dame companie Braila.
  4. Femei mature IASI | Anunturi matrimoniale cu femei singure din Iasi | SeniorMates?
  5. lesbiene Pechea.

E mai complicat. Nu, dar isi doreste. Nu, si nu isi doreste. Da, si locuiesc impreuna. Da, dar nu locuiesc impreuna. Stil de viata Cariera Cariera este foarte importanta.

Prezentare unitate de cazare

Mentine echilibrul intre cariera si viata personala. Viata personala este pe primul loc.

Femei mature iasi

Momentan a luat o pauza. Isi permite strictul necesar. Isi permite mici placeri. Suficient pentru iesit sau o vacanta. Isi permite destul de multe. Isi permite o viata luxoasa. Cu colegi de apartament.

Anunturi mature iasi - mature iasi

Cu parintii. Cu un partener. Cu copiii. Incearca sa se lase. Incearca sa pastreze un echilibru. Mananca sanatos. Nu are, dar isi doreste. Are unul. Are cateva. Are si isi mai doreste. Nu are si nu isi doreste. Nu are, este alergic.