scoala de excelenta 2 revistaRedacția revistei ”Lumea Școlii de excelență Sf. Muceniță Filoteea” reunește elevi pasionați de activitatea de redactare și tehnoredactare a materialelor jurnalistice care apar în paginile acestei publicații reprezentative pentru școala noastră.

După orele de curs, micii jurnaliști participă la atelierul de profil organizat în Cabinetul Multimedia al școlii, unde își organizează materialele, fac documentare serioasă și își culeg, își corectează și tehnoredactează articolele cu mare atenție.
Textele realizate de copii au tematici diverse, potrivit intereselor lor școlare și pasiunilor extrașcolare: educația de calitate, voluntariatul, concursurile, examenele, sportul, artele, limbile străine, lecturile, copilăria, jocul, siguranța navigării pe internet, planurile de viitor, viața sănătoasă, credința, hobby-urile, vacanțele etc.
Elevii școlii realizează și ilustrarea revistei, folosind fotografii sugestive din activitățile educative sau creații artistice proprii: desene în diverse tehnici, picturi, schițe și alte lucrări în care se vădesc talentul deosebit și abilitățile fiecăruia.
Atelierul de jurnalism și comunicare este cadrul în care elevii școlii ”Sf. Muceniță Filoteea” își exersează pasiunea de a scrie, de a crea materiale de presă și media interesante și de a le pregăti cu grijă pentru publicare și pentru diverse concursuri.
Revista ”Lumea Școlii de Excelență” a luat numeroase premii la competițiile școlare, fiind o adevărată carte de vizită pentru întreaga activitate a instituției noastre.

Prof. Mirela Oanea
Prof. Mihaela Grigore
(Postat februarie 2019)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top