25"A fost dorită și așteptată ca un copil mult iubit. Doar că nu după 9 luni, ci după nouă ani a apărut în rețeaua școlară a municipiului Pitești” - așa afirma domnul director Simion Romulus Constantin, de la Școala Gimnazială ,,Marin Preda” Pitești, la deschiderea anului școlar 2016-2017.
Grădinița cu Program Prelungit din cadrul Școlii “Marin Preda” este situată pe strada Florilor, lângă parcul Expo din Piteşti. Este singura Grădiniță cu Program Prelungit din municipiul nostru care este integrată, alături de Grădinița cu Program Normal, unei școli gimnaziale și primare! Aici se poate asigura un întreg ciclu educațional copiilor dumneavoastră, de la 3 ani la 15 ani. O unitate școlară care a reușit o rară performanță în urbea noastră: a crescut cifra de școlarizare cu peste 200 de preșcolari și elevi în doar 3 ani.
Noua noastră grădiniţa și-a deschis porțile pe 12 septembrie 2016 și doamnele educatoare (8 la număr), şi-au întâmpinat cu mult drag preşcolarii de la grupe. Avem, în acest moment, 4 grupe de preşcolari, respectiv: 2 grupe mici - “ Iepuraşii” (educatoare Vișan Alexandra/ Mutu Cosmina) şi “Ștrumfii” (educatoare Vișan Ionela/ Tița Narcisa), o grupă mijlocie, a “Florilor” (educatoare Moale Coza Diana/ Ionescu Alina) și o grupă mare - “Albinuţele” (educatoare Manole Nicoleta Georgeta/ Dinescu Ramona).
26Clădirea este nouă, dotată cu cinci săli de grupă, sală de mese, bucătărie proprie, cabinet medical, sală de sport și grupuri sanitare dotate corespunzător pentru vârsta celor mici. Fiecare grupă este dotată cu mijloace audiovizuale şi materiale didactice necesare procesului educaţional. De asemenea, sunt organizate pe centre de interes, conform curriculumului preșcolar.
Personalul nostru este format din: educatoare, îngrijitoare, profesori pentru programele opţionale ( limba engleză); consilier şcolar (psiholog), logoped, medic şcolar şi asistentă medicală, care sunt gata să răspundă solicitărilor dumneavoastră.
De asemenea, grădiniţa noastră pune pe primul loc siguranţa copiilor şi a cadrelor didactice, astfel că, la intrarea în unitate veţi fi întâmpinaţi de către un angajat specializat în protecție şi pază.
Activităţile pe care le desfăşurăm cu copiii, atât cele obligatorii cât şi cele opţionale, sunt variate şi atractive. De asemenea, derulăm cu cei mici şi activităţi extracurriculare: excursii și vizite în cele mai interesante locuri, întâlniri cu oameni deosebiți sau activități festive la care participă familiile copiilor. Părinţii sunt, pentru noi, parteneri în educaţia propriilor copii.
Chiar dacă am avut un început timid, avem încredere în personalul nostru și credem că vă vom convinge în timp de seriozitatea, profesionalismul şi dăruirea noastră.
Vă aşteptăm cu mult drag să ne călcați pragul!

Colectivul Grădiniței cu Program Prelungit  ,,Marin Preda”, Pitești
(Postat septembrie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top