06Curtea de Apel Pitești, Baroul Argeș, Prefectura Argeș, CJ Argeș, DGASPC Argeș și ISJ Argeș au pus baza unui proiect de parteneriat de Educație Juridică, astfel că, reprezentanții instituțiilor menționate, au poposit și în mijlocul elevilor Școlii Gimnaziale „Virgil  Calotescu” Bascov.
Prezența domnului judecător Ion Rebeca, din partea Curții de Apel Pitești și a domnul Stelian Necșoi, reprezentantul CJ Argeș, a dat posibilitatea elevilor și profesorilor să găsească un răspuns la întrebările legate de noțiunile legilor în vigoare.
Experiența la catedră a reprezentantul CJ Argeș, domnul Stelian Necșoi, dar și experiența celorlalți membri parteneri ai proiectului, a domnului judecător Ion Rebeca, a doamnei Decan al Baroului Argeș, Luminița Ioana, Elena Papa - din partea DGASPC Argeș, a reprezentanților Prefecturii Argeș și, nu în ultimul rând, deschiderea pentru un astfel de protocol a conducerii Școlii Gimnaziale „VIRGIL CALOTESCU”, director Prof. Minerva Rizea și director adjunct Prof. Ioan Tomozeiu, au constituit cheia de succes a acestui parteneriat.

(Postat iunie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top