În catedra de specialitate din cadrul Colegiului “Maria Teiuleanu” s-au desfăşurat activităţi  pe secţiuni  care au marcat evenimentul  “Zilele şcolii” din 14 noiembrie 2014:
# Rolul secretarului în organizaţia modernă, activitate coordonată de prof. Aureliana Vasile, Carmen Ştefănescu şi Georgiana Moraru,  unde s-au prezentat două scenete prin care s-a accentuat rolul secretarului  într-o organizaţie. Scenetele au avut ca temă “Interviul la angajare” urmărind principalele aspecte ale unui interviu, tehnici ale interviului, vocabular  utilizat, experienţa profesională, ţinuta etc.
# Sesiunea  de comunicări  ştiinţifice “Interferenţe economice în societatea românească”, unde au fost prezentate referate prin care s-a subliniat rolul întreprinderii în actuala economie de piaţă şi tehnici de comunicare utilizate în procesul de negociere.
# O altă activitate a fost “Alege! Este dreptul tău!” în parteneriat cu Asociaţia de Protecţie a Consumatorilor,  dezbatere coordonată de prof. Viorela Nicolcioiu, Oligia Barbu, Daniela Graure şi Florentina Anton cu elevii claselor a IX-a C,  a X-a E, a XI-a E. Invitaţii au prezentat rolul Asociaţiei în protejarea consumatorilor faţă de practicile comerciale incorecte exemplificând constatări reale din reţeaua comercială.
Sperăm că, în această zi minunată, elevii noştri au avut de învăţat multe lucruri utile şi interesante.

Prof. Ghindescu Melania
Colegiul Economic “Maria Teiuleanu” Piteşti
(Postat decembrie 2014)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top