15Primăvara a început cu o multitudine de activități pentru elevii și profesorii Colegiului “Maria Teiuleanu” din Piteşti. În primul rând este de menționat calificarea și participarea la Olimpiada de Discipline Economice, faza națională, participare care face cinste nu doar unității de învățământ, ci şi județului.
”Aceste rezultate ale elevilor noștri sunt recompensa cea mai valoroasă, răsplata muncii lor și dovada calității actului educativ. Ținem ștacheta ridicată, ne menținem în zona performanței și asta spune tot despre valoarea Colegiului nostru”, afirmă directoarea unității, prof. Iulia Mielcescu.
Rămânând tot în zona concursurilor, trebuie punctată și participarea la Concursul organizat de SC Apă Canal SA, unde eleva Antonia Petran a urcat pe podium, obținând locul al III-lea.
Colegiul “Maria Teiuleanu” este una din școlile cunoscute nu doar la nivel județean și național, ci și internațional, fapt demonstrat de participarea la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu de la Plodviv, Bulgaria, cu două firme conduse de profesorii Iulia Mielcescu, Stancu Mădălina, Baboi Corina și Babulea Gabriela.
Urmează participarea la Parada Liceelor, organizată la nivel județean, și la manifestările organizate cu ocazia Simfoniei Lalelelor, unde elevii Colegiului Teiuleanu vor amenaja un carul alegoric.

(Postat martie 2017)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top