02Pentru al treilea an consecutiv, Colegiul Tehnic “Armand Călinescu”, câștigă Gala EduManager!
În 2016, colegiul nostru a participat la două dintre secțiunile galei, câștigător fiind concursul JUNIOR DESIGNER, la categoria “Rezultate de excepţie la olimpiadele naţionale şi internaţionale”.
Sub organizarea Facultății de Textile - Pielărie şi Management Industrial din Iaşi, concursul organizat la cea de-a VII-a ediţie de creaţie textilă s-a adresat elevilor de liceu de la profilul teoretic, tehnic şi vocaţional, clasele IX-XII - rută directă.
Ca un promotor al ideilor de creaţie textilă şi de modă, cât şi un susţinător al dezvoltării abilităţilor creative specifice vârstei, concursul naţional face parte din categoria activităţilor extraşcolare şi urmăreşte întărirea relaţiilor de colaborare ale Facultăţii de Textile–Pielărie şi Management Industrial cu instituţiile de învăţământ preuniversitar din România.
Tema concursului JUNIOR DESIGNER - 2016  a fost „Extravaganţa” și a oferit ocazia manifestării imaginaţiei, originalităţii, a libertăţii de gândire în compoziţii frapante, nonconformiste, pentru adolescenţilor.
Sub îndrumarea d-nei prof. Nedelcu Gabriela, elevii claselor a XI-a și a XII-a, specializarea “Tehnician designer vestimentar”, au participat la cea de-a VII-a ediție a concursului. Iată elevii laureaţi: Neacă Adelin,  clasa a XI-a G  -  Premiul III, Bratu Felicia, clasa a XI-a F - Mențiune, Anduță  Elena Iuliana, clasa a XI-a F  - Mențiune.

Director prof. Procopiu Bianca
Dir. Adj. Prof. Gugiu Cornel
Prof. ing. Nedelcu Gabriela
Colegiul Tehnic “Armand Călinescu”, Pitești
(Postat decembrie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top