odobescu craciun 2Cu toții știm că sărbătoarea de Crăciun este un prilej de bucurie prin ceea ce semnifică pentru întreaga lume. În această perioadă oamenii caută mijloace prin care să simtă atmosfera specifică sezonului: se împodobește bradul, se ascultă colinde, se desfac portocale pentru a umple aerul cu miresmele Crăciunului.
Noi, elevii Colegiului Național „Alexandru Odobescu”, am hotărât să simțim spiritul Crăciunului într-un mod propriu nouă, astfel am creat spectacolul pe care  l-am denumit „Odo X-mas”. În cadrul acestui eveniment, Clubul de muzică al liceului a ales cele mai frumoase și melodioase colinde pe care membrii clubului le-au interpretat ca niște adevărați profesioniști. La rândul său, Clubul de teatru a pus în scenă  trei  piese  comice cu tematică specifică. actorii liceului  reușind să ofere un strop de amuzament și voie bună tuturor spectatorilor prezenți.
Colindele în limba engleză și română s-au împletit întru-un concert devenit deja emblemă a  colegiului nostru. Colinde precum „Galbenă gutuie”, „Santa Claus is coming to town” și multe altele, pe ritmuri moderne ori tradiționale,  au răsunat în acea zi în sala de spectacole și nu numai.
Presărat de momentele scenice de comedie și melodii încântătoare, spectacolul a fost un adevărat succes. Actorii noștri au reușit să ofere colegilor lor o frumoasă pildă de Crăciun, prin intermediul unei reprezentări scenice care a susținut importanța sărbătorilor în familie.
Totul a fost pus la punct, sala noastră de spectacole a fost împodobită, iar spectatorii au fost primiți cu căldură. Elevii și profesorii liceului au simțit căldura sărbătorilor alături de cei care au făcut parte din spectacol. Aplauzele și felicitările au fost pe măsura pregătirii  acestora. Pot afirma cu drag că am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor și am transformat spectacolul în mesaje sensibile care au ajuns  probabil în inima fiecărui spectator.
Pentru noi reușita înseamnă să aducem altor oameni zâmbetul pe buze și câte puțin din amintirea copilăriei. Știm că ne-am atins scopul, dar  nu ne vom opri aici. Vor mai urma alte spectacole cu tematică diferită și sperăm să  rămânem în inima spectatorilor noștri de fiecare dată.

Nițulescu Andra Mihaela, clasa a X-a
Profesor îndrumător - Manolescu Daniela Alice
(Postat decembrie 2019)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top