37Luna noiembrie a fost una a sărbătorilor pentru elevii și profesorii Colegiului Național Alexandru Odobescu. După Balul Bobocilor, în data de 10 ale lunii, s-a celebrat ziua renumitei unități de învățământ, ale cărei porți s-au deschis acum 98 de ani. Pe atunci, în 10 noiembrie 1919, “Odobescu” era doar Școală Normală de Băieți. Acum, la aproape un centenar, Colegiul Alexandru Odobescu se mândrește cu generații de elevi - băieți și fete - care au adus faimă școlii și județului,  și cu profesori care scriu istorie.

Conform tradiției, Ziua Colegiului a fost marcată prin mai multe tipuri de activități, dar și printr-un program artistic de excepție, susținut de către cei mai talentați dintre elevi. Aplauzele profesorilor și colegilor au spus totul despre performanțele celor care au urcat pe scenă. Senzație au făcut, ca de obicei, scenetele Clubului de teatru al Colegiului, dovedind încă o dată veleitățile diverse ale tinerilor ce au ales să fie liceeni la Odobescu!
Programul artistic a fost unul divers și pe placul tuturor. Au cântat: Daniel Toader - ”Rugă pentru părinți”, Luiza Gegiu - ”Mai frumoasă” Claudia Șerbănescu - muzică populară, Iulia Bugan - muzică ușoară, Flavius Mincă, Bucura Bărbieru, Bianca Nedelcu. Aplauze au primit scenetele ”Noul Director”, ”Nu suntem geloși”, ”Castravetele”, ”Doi vulpoi”, ”Gaițele”- în interpretarea actorilor din Clubul de teatru al Colegiului. Au dansat: Tănase Adina - balet, Ștefan Stoica -  street dans.

(Postat decembrie 2017)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top