21Cu ocazia zilei de 8 Martie, zi dedicată femeilor din lumea întreagă, elevii Colegiului Naţional “Alexandru Odobescu” au organizat o serbare, pentru ca împreună cu soarele, care a început să apară din ce în ce mai des, să ne încălzească sufletele.
Cei doi prezentatori, Albu Patricia (clasa a XI-a H) şi Florian Păun (clasa a XI-a B) au făcut ca momentele pregătite cu mult devotament şi multă pasiune să impresioneze prin simplitatea şi sinceritatea lor.
În deschidere, Luiza Gegiu (clasa a X-a G) a interpretat melodia “Iubirea schimbă tot”, urmată de către Ana Apolozan (clasa a XI-a G), care a adus zâmbete pe chipurile celor din sală cu monologul “Telefonul”. În continuare, Octavian Gheorghe (clasa a X-a D) a cântat varianta în română a melodiei “All of me”, “Cuvinte”. Bucura Bărbieru (clasa a X-a I) a cântat şi ne-a încântat cu piesa “Demain n’existe”, iar Ştefan Calapod, împreună cu partenera sa, Oana Ogrean, ne-au purtat pe aripile dansului modern şi de societate.
Apogeul spectacolului a fost atins la urcarea pe scenă a elevilor Lorena Dicu (clasa a IX-a F), Ana Maria Vlad (clasa a IX-a E) şi Matei Pieca (clasa a XI-a I). Aceştia au interpretat un fragment din schiţa “Justiţie”. Folclorul românesc a fost şi el prezent prin “Mărioară de la Gorj”, cântată de către Luiza Gegiu şi Octavian Gheorghe. Ultima, dar nu cea din urmă, Andreea Apostol (clasa a IX-a A) şi-a făcut debutul cu melodia “Say something”.
Evenimentul se înscrie printre multe altele de acest fel organizate de către Consiliul Şcolar al Elevilor, reprezentat de Albu Patricia, locaţia aleasă fiind Sala Multimedia a Colegiului Naţional “Alexandru Odobescu”.

Spiridon Elena Andreea, clasa a IX-a G,
C.N. ”Alexandru Odobescu” Pitești
(Postat martie 2017)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top