46Colegiul Naţional „Alexandru Odobescu” din Pitești ne-a obişnuit, de ceva timp, cu realizarea unui spectacol reuşit la „Balul Bobocilor”. Şi anul acesta, balul a fost organizat la „Cornul Vânătorului”, localul oferind o ambianţă plăcută şi sigură.
În organizarea spectacolului s-au implicat chiar şi absolvenţi ai Colegiului, acum studenţi. “Bobocii” au fost ghidaţi de colegii lor mai mari, reuşind să încânte publicul şi juriul în probele cu ţinute de zi şi de seară, dar şi în momentele în care au demonstrat că sunt şi talentaţi, nu doar frumoşi.
Bobocii au participat în număr mare, admirând parada celor şapte perechi care au concurat pentru titlul de „Miss Boboc”, respectiv „Mister Boboc”. Seara nu a fost lipsită de surprize agreabile: concurentele au strălucit la proba rochiilor de seară şi toţi au demonstrat că posedă şi alta calităţi la proba de aptitudini şi proba surpriză. Artiştii invitaţi, Cedry2k, Ruby,  băieţii de la trupa CTC au încununat seara cu un show de excepţie.
47Titlurile de „Miss”, respectiv „Mister Boboc” 2015 au fost adjudecate anul acesta de Cristina Catană şi Antonio Armanaschi, iar premiul de popularitate a fost câştigat de Lorena Dicu  şi Liviu Enachescu.
Astfel s-a încheiat un spectacol pentru organizarea căruia s-au străduit atât o echipă inimoasă de elevi, cât şi profesorii lor coordonatori: Manolescu Daniela Alice, Ilie  Monica, Nicolai Cristina, Ilie Diana, Iacob Venera, Boeru Luminiţa, Cioacă Camelia, Dinculesccu Simona, Petrica Maria, Ogaru Marilena. Trebuie menţionată contribuţia foarte importantă a preşedintei Asociaţiei de Părinţi „Alexandru Odobescu”, Balaş Carmen, la reuşita evenimentului.

Prof. Ilie Diana
Prof. Manolescu Daniela
Colegiul Național  ”Al. Odobescu”
(Postat octombrie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top