18Joi, 26 mai 2016, începând cu orele 10.00, Liceul Teoretic “Ion Cantacuzino” Pitești a avut deosebita plăcere de a fi gazda Cercului Pedagogic al profesorilor de limba şi literatura română (Cercul nr. 1 Liceu/Pitești) al cărui responsabil este domnul profesor Costache Lucian de la Colegiul Naţional “I.C. Brătianu”. Cadrele didactice din catedra de limba și literatura română, împreună cu doamnele profesoare de limba și literatura franceză, au lansat, cu această ocazie, revista școlară bilingvă ,,Corespondențe ”. Această publicație se adresează tuturor celor care își doresc să comunice, să împărtășească din experiența proprie în scopul suprem al profesiei noastre: educația.
Cu multă amabilitate a răspuns invitaţiei noastre şi domnul manager general, istoric, designer, scriitor, creator şi inventator, director al societăţii comerciale “S.C. ROTAREXIM S.A”, Gheorghe Rotaru, care a vorbit despre: Sistemul dualist în educaţie ca oportunitate pentru România secolului al XXI-lea şi despre Ingineria editorială în producţia de carte şcolară.
De asemenea, domul Rotaru a oferit liceului nostru mai multe cărţi editate de domnia sa, alături de promisiunea de a amenaja, din punct de vedere logistic și panografic, două cabinete, unul de limba română şi altul de istorie. Îi mulţumim pentru dragostea domniei sale faţă de limba română.
Fie că îl considerăm atelier de lucru, reuniune profesională, sau, pretențios, forum didactic, Cercul pedagogic rămâne, încă, un prilej fericit de dezbatere la obiect, având, ne place să credem, energii nebănuite de înnoire și de relansare.

Prof. Alina-Diana Filip
Prof. Alina Merişanu,
Liceul Teoretic “Ion Cantacuzino” Pitești
(Postat iunie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top