davila daruiete si tu„Nu există prilej mai minunat pentru dăruire, decât să poți da, zi de zi, tot ce ai mai bun și mai adevărat unei ființe cu sufletul deschis.” spunea Rabindranath Tagore.
Sub acest slogan am derulat și noi Campania ”Săptămâna legumelor și fructelor”, în perioada 19-23 noiembrie 2018, și astfel am donat, pe lângă legume și fructe, și produse neperisabile - ulei, făină, zahăr, paste făinoase, conserve.
Peste 300 de elevi de la  Școala Gimnazială ”Alexandru Davila” Pitești (clasele 0-VIII) au răspuns acestei campanii, iar pe această cale le mulțumim pentru implicare, atât elevilor cât și părinților.

Donațiile au ajuns la C.S.E.I. ”Sfânta Filofteia” din Ștefănești (predate reprezentantului instituției, doamna prof. Pleșa Elena, director Dimcea Aurelia) și la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate “Sfinții Constantin și Elena” Pitești (șef complex Mihaela Dragu).
Chiar dacă nu am surprins aici și chipurile beneficiarilor gestului nostru,  știm sigur că aceștia au primit cu încântare darurile noastre!

Coordonator SNAC,
Prof. înv. primar Olteanu Loredana

(Postat decembrie 2018)    

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top