10În data de 30 ianuarie 2018 Școala Gimnazială ”Alexandru Davila” Pitești a prezentat proiectul Erasmus ”C4C-CLIL Children” în cadrul sesiunii de informare privind Apelul Erasmus + 2018, potrivit calendarului stabilit la nivelul Consiliului Consultativ din cadrul Compartimentului Proiecte educaționale al ISJ Argeș.


Proiectul este adresat profesorilor pentru învățământul primar, finanțat prin programul Erasmus + și se derulează din septembrie 2015 până în august 2018. În cadrul acestei sesiuni s-a prezentat Ghidul profesorului privind metodologia CLIL în școlile primare. Acest ghid a fost realizat prin munca depusă de toți partenerii din România, Italia, Polonia, Portugalia și cuprinde o serie de materiale extrem de utile pentru folosirea acestei metode de predare în limba engleză a unor discipline, cum ar fi matematica, științele naturii și geografia.
Diseminarea a fost realizată de prof. înv. primar Tudorache Florentina-coordonatorul proiectului la nivel de școală și Olteanu Loredana - membru în echipa de proiect.

(Postat ianuarie 2018)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top