32În perioada 13-17 noiembrie 2017 elevii școlii „Alexandru Davila” au dorit să vină în sprijinul copiilor  de la Complexul de servicii comunitare pentru copilul aflat în dificultate ”Sfinții Constantin și Elena” din Pitești. Astfel,  s-au mobilizat exemplar și, pe lângă fructe și legume,  care erau cuprinse în cadrul acestei campanii din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC - un program educațional, un parteneriat menit să facă legătura între licee și școlile speciale, centre de plasament etc., în general instituții unde se găsesc categorii sociale defavorizate), au donat o cantitate importantă de alimente.

Prin astfel de activități se urmărește dezvoltarea spiritului civic la copii,  formarea unei atitudini pozitive faţă de copiii aflaţi în dificultate cât și
stimularea elevilor pentru a desfăşura activităţi de voluntariat prin care să contribuie la întrajutorarea semenilor noştri.
De asemenea, mulțumim Fundației ”Lumină în suflet” din Pitești, care ne-a ajutat în derularea acestei campanii, mai ales la transportul tuturor donațiilor spre beneficiari.
Vom continua cu astfel de activități și sperăm să putem oferi o mică bucurie cât mai multor copii sau persoane aflate în dificultate.

Coordonator SNAC pe școală,
Olteanu Livia Loredana

(Postat decembrie 2017)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top