07Școala Gimnazială Mihai Eminescu Pitești, va fi extinsă și reabilitată. Primăria Municipiului Pitești are un proiect important pentru această școală de prestigiu din Pitești.
Investiția va consta în reabilitarea totală a celor două corpuri de clădire existente, precum și construirea unui nou corp de clădire, cu 17 săli de clasă, un amfiteatru cu o capacitate de 100 de locuri, cancelarie şi grupuri sanitare. Noul corp de clădire ar urma să aibă parter și două etaje, si va fi amplasat în continuarea corpului principal existent, cu deschidere în strada Constructorilor.
Valoarea estimată a proiectului se ridică la aproximativ 241.000 de lei, inclusiv TVA, iar termenele de execuție vor fi stabilite după desemnarea constructorului. Primăria Municipiului Pitești va accesa bani europeni pentru materializarea proiectului.
În ultimii doi ani, unitatea de învățământ a intrat intr-un amplu proces de modernizare a intrărilor principale, căilor de acces, parcului școlii, curții interioare și bazei sportive. În toamna anului trecut, Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești au dotat baza sportivă a  unității de învățământ cu un modern teren sintetic.
Un număr de şapte săli de clasă au fost au fost amenajate în amfiteatru și dotate cu mobilier modern, cu sprijinul Asociației Părinților Elevilor Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești
Statutul de Eco-Școală a fost consolidat prin modernizarea și extinderea spațiilor verzi din incinta unității de învățământ

Dr. Marian Haiducu
Profesor de Matematică
Director al Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești
(Postat februarie 2017)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top