matei basarab daca lupti 2"Abilitatea înainte de toate" este titlul proiectului motivațional care a debutat, într-o atmosferă încărcată de emoție, în școala Gimnazială ”Matei Basarab“ Pitești.
Vorbim despre activitatea desfășurată, vineri 22.11.2019 , în sala de festivități, invitata noastră specială, Lidia Leahu, care, deși aflată într-un scaun cu rotile, a venit pentru  a-i mobiliza pe elevi să aibă curajul să-și manifeste abilitățile.
La această activitate au participat elevii claselor a VI-a, a VII-a și  a VIII-a, care au avut șansa să cunoască un om  puternic și frumos, călăuzit de dorința de a-i ajuta pe cei din jurul lor, de a împărtăși din propria experiență.
Tema: "Ajutându-mă pe mine, să-i ajut și pe cei din jurul meu“.
Școala oferă lecții de matematică, istorie, geografie sau limbi moderne, iată că, prin activitatea de astăzi, am reușit să oferim o lecție... despre viață. O lecție de viață  în care atât copiii cât și adulții au învățat despre bunătate, acceptare, curaj și să nu renunțe niciodată, indiferent de câte piedici sau obstacole s-ar interpune în calea visurilor lor.

Director, prof. Elena Oda
Director adj. prof. Maria-Camelia Dobre
(Postat noiembrie 2019)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top