basarab1 68264600Școala Gimnazială “Matei Basarab” Pitești organizează, în perioada 1-28 septembrie, concursul județean “Pe urmele Basarabilor”. Competiția se adresează tuturor elevilor din învățământul gimnazial şi cadrelor didactice din învăţământul preşcolar, primar și gimnazial.
Concursul județean  se va  desfăşura pe două secțiuni:
1. Prezentările Power-Point cu tema “Rolul Basarabilor în Țara Românească. Matei Basarab - politică și diplomație. Această secțiune  se adresează elevilor. Prezentările se vor trimite până la data de 20 septembrie  2017, pe un CD, alături de formularul de înscriere,  pe adresa şcolii: Şcoala Gimnazială “Matei Basarab”Pitești, Str. Ghe. Ionescu Gion, nr.  5,  Loc. Pitești, Jud. Argeș, cu menţiunea:
“Pentru Concursul Județean: “PE URMELE BASARABILOR”.  
Cadrele didactice îndrumătoare vor completa un acord de parteneriat, în dublu exemplar și formular de înscriere, care vor fi trimise în plic sau on-line pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
2.  Referat cu tema “Rolul Basarabilor în Țara Românească. Matei Basarab-politică și diplomație”. Referatele se vor trimite până la data de  22 septembrie  2017, pe un CD/DVD însoţite de formularul de înscriere, pe adresa şcolii, cu mențiunea “Pentru Concursul Județean: “PE URMELE BASARABILOR”.  
Pe 28 septembrie va avea loc jurizarea lucrărilor, iar între 28-29  septembrie va fi organizată o expoziţie cu lucrările premiate;
Pe 20 octombrie - realizarea CD-ului cu ISBN  “PE URMELE BASARABILOR”.
Pentru relaţii suplimentare  privind trimiterea materialelor (a acordurilor de parteneriat, a lucrărilor, a fişelor de înscriere) se va accesa următoarea adresă de e-mail: clilianaluminita!@yahoo.com.

(Postat septembrie 2017)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top