astra 1În perioada 4-9 septembrie la Eforie Sud s-a desfășurat etapa naţională   a Concursul Antidrog “Împreună”, organizat de Ministerul Educației Naţionale.
Judeţul nostru a fost reprezentat de un echipaj format din patru elevi de la Liceul Astra, care au participat la acest concurs alături de peste 200 de copii din peste 30 de judeţe din toată ţara.

Etapa judeţeană a concursului a fost organizată de către Inspectoratul Judeţean Argeş, iar Liceul Astra a ocupat locul I, calificându-se astfel la etapa naţională.
Tema  concursului a fost prevenirea consumului de canabis în rândul liceenilor, iar etapa naţională a vizat diseminarea proiectelor câştigătoare la nivel judeţean, precum şi organizarea unor concursuri precum: “Treasure Hunt” (vânătoare de comori), trasee aplicative, alcătuirea unui poster cu tema ROMÂNIA 100, ateliere practice.
Cu mândrie, multă muncă  şi dibăcie am luptat cot la cot cu celelalte echipaje în cadrul celor 12 ateliere organizate în fiecare zi, iar unul dintre cele patru concursuri organizate a fost câştigat de echipajul nostru.
Le felicităm pe această cale pe elevele noastre câştigătoare de la clasa
a X- a A: Badea Denisa, Chiriţoiu Maria, Marin Andreea şi Moise Iulia, dar şi pe profesorul însoţitor echipajului, care a făcut ca totul să pară mai uşor şi mai frumos: Camelia Antonescu.

Prof. coordonator: Pănescu Manuela
(Postat septembrie 2018)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top