34“Doina Bascovului”, ansamblul Casei de Cultură “Adriana Trandafir” se numără printre cele 12 ansambluri rămase în cursa pentru Marele Premiu al “Duelului Ansamblurilor”, competiție ce se desfășoară în cadrul emisiunii La Măruță, difuzată de PRO TV. Pe 24 ianuarie, dansatorii bascoveni au câștigat la vot “duelul” cu ansamblul “Brâul roșu” din Piatra Neamţ.

“Un succes care ne obliga la mai mult! Felicitări dansatorilor, coregrafilor, tuturor celor care ne-am implicat în această competiție. Mulțumim presei, susținătorilor, colegilor mei, părinților, domnului primar, Consiliului Local Bascov, tuturor celor care ne-au votat! Am demonstrat că se poate, cu multă muncă și ambiție cât cuprinde, mobilizare și dorința de a reuși... Fiți alături de noi in continuare!”, a declarat imediat după aflarea rezultatelor votului Lorena Toma, managerul Casei de Cultură “Adriana Trandafir.
Rămași în cursa pentru Marele Premiu, în valoare de 3.000 de euro, dansatorii bascoveni se vor “duela” pe 12 februarie cu Ansamblul profesionist “Calabreaza”, din Breaza-Prahova. Așadar, pentru a rămâne în primele 6 pe țară, votați pe 12 februarie, în intervalul orar 15.00-16.45, Ansamblul “Doina Bascovului”, trimițând SMS la numărul 1266, cu textul ARGES (ATENŢIE: cu S nu Ş - 0,24 euro/sms, inclusiv TVA).

(Postat ianuarie 2018)   

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top