46Vineri, 20 octombrie, Casa de Cultură “Adriana Trandafir” a găzduit un eveniment de zile mari! Aproximativ 100 de artiști au urcat pe scena Casei de Cultură din Bascov!

Astfel, cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate artistică a solistului ansamblului “Doinei Bascovului”, Gabriel Dumitru, spectatorii și telespectatorii s-au bucurat de un adevărat maraton folcloric. 15 nume mari ale muzicii populare au interpretat cântece din toate zonele folclorice ale țării: Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Maria Ghinea, Olguța Berbec, Claudia Ghițulescu, Ancuța Corlățan, Sebastian Stan etc. Musafiri din Grecia - Corala Catedralei Sf. Petru din Argos, maeștri ai artei cioplitului în lemn - frații Soare din Bascov, au fost alături de noi, unde de altfel au și expus unele dintre lucrări. Șapte televiziuni au fost prezente în sală, spectacolul fiind preluat și de Etno TV.

“Doina Bascovului”, la aniversarea Antenei 1!
Ansamblul “Doina Bascovului” va fi prezent pe 4 noiembrie în Piața Unirii din Clu-Napoca, la spectacolul aniversar al Antenei 1 Transilvania. Este încă o dovadă a notorietății de care se bucură ansamblul Casei de Cultură “Adriana Trandafir”.

(Postat octombrie 2017)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top