15Sâmbătă, 18 iunie, Casa de Cultură Adriana Trandafir din Bascov a fost gazda festivalului național de interpretare pentru copii ,,La Dolce Musica”. Evenimentul s-a dovedit un real succes, reușind să atragă un număr impresionant de participanți, peste 100 de copii talentați din toată țara! Festivalul, organizat în colaborare cu Asociația Belle Arti, a avut parte și de recitaluri susținute de invitați de marcă: Ciro de Luca, Carmen Rădulescu, Adrian Romcescu.
,,Acest frumos festival se afla la prima ediție și sunt extrem de bucuroasă că am putut să-l organizăm. Un factor care mă determină să afirm cu tărie că evenimentul a fost un real succes, îl reprezintă numărul mare de copii, peste 100, care au venit din toate colturile țării pentru a urca pe scena Casei de Cultură din Bascov, în cadrul unui veritabil maraton muzical, care a durat nu mai puțin de 11 ore!”  ne-a declarat Lorena Toma, managerul Casei de Cultură Bascov.
Unul dintre cele mai așteptate momente a fost recitalul cunoscutului interpret italian Ciro de Luca. Solistul, invitat special, s-a născut la Napoli, în 1970, din tată italian și mamă româncă. Printre performantele muzicale care i-au adus celebritatea se numără câștigarea finalei Eurovision Romania, în anul 2007.

(Postat iunie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top