32MOTTO:,,Nici frumusețea primăverii, nici cea a verii nu are farmecul şi grația pe care le-am văzut într-o singură înfăţişare a toamnei”- John Donne
Toamna a fost sărbătorită cu mare entuziasm la Căminul cultural din comuna Poienarii de Muscel, în cadru unei ample  activități intitulate ,,Petrecerea Toamnei ”.

Activitatea a avut trei secțiuni participând elevii claselor primare si gimnaziale. La secțiunea ,,Creație literară”, copiii au compus poezii si au elogiat bogatul anotimp prin compuneri, au recitat poezii specific toamnei. La secțiunea ,,Creație artistică ”, au pictat și au realizat colaje multicolore despre anotimpul toamna, cu roadele ei. La cea de-a treia secțiune au participat cei mai iscusiți elevi, pentru a ne impresiona cu cel mai spectaculos dovleac.
Activitatea a continuat cu un spectacol artistic, încheindu-se cu o expoziție-concurs constând în ,,Cel mai frumos coş” și ,,Bunătăţi din cămara bunicii”, cu legume, fructe și produse culinare ecologice.
Timp de aproape trei ore sala a răsunat de glasurile cristaline ale copiilor dornici să-și prezinte cântecele, picturile, colajele, creațiile literare şi exponatele realizate de ei înşişi cu multă dibăcie, iar mămicile şi bunicile s-au întrecut în măiestrie în cadru expoziției de alimente sănătoase.
Mulțumesc din suflet întregului colectiv al școlii pentru dăruire, dar și părinților care s-au implicat cu drag şi care au contribuit, ca în fiecare an, la buna desfășurare a activităților educative organizate de instituția noastră!

Prof. Ilinca Elena-Mihaela,
Școala Gimnazială Nr.1 Poienarii de Muscel
(Postat octombrie 2017)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top