23Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” reprezentată de domnul director Alexe Cătălin şi de clasa I, coordonată de prof. înv. primar Ştefana Florentina a participat la concursul naţional “TEDI -ŞCOALA SIGURANŢEI”,  unde a obţinut locul I dintr-un număr de 935 de şcoli. Tedi - Şcoala Siguranţei este un program educaţional care se înscrie în iniţiativa remarcabilă a îmbunătăţirii siguranţei celor mici.
Programul este iniţiat de firma Tymbark Maspex România şi brandul TEDI, împreună cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi Ministerul Afacerilor Interne, prin Poliţia Română.
În cadrul acestui program, clasa I de la Şcoala „Ştefan cel Mare” a desfăşurat 40 de activităţi, 30 de rapoarte de activitate şi 150 de poze, toate acestea având ca temă siguranţa copilului la şcoală, acasă, pe stradă.
Deşi am muncit foarte mult în cadrul acestui program, suntem extrem de încântaţi că eforturile noastre nu au fost zadarnice, şi astfel am câştigat locul I.
Pe lângă onoarea de a  obţine acest loc privilegiat, copiii au câştigat premii în produse Tymbark Maspex România.
Alături de noi la unele dintre activităţile desfăşurate au fost părinţii şi Poliţia Locală. Pe această cale, le şi mulţumim. Însă nu ne mândrim doar cu locul I obţinut în cadrul programului TEDI - ŞCOALA SIGURANŢEI, noi ne mândrim şi cu participarea la concursul naţional “Domestos susţine igiena de 10!”, concurs prin care se urmăreşte combaterea microbilor din şcoli şi grădiniţe.
Îndemnăm şi alte şcoli şi alte clase să participe la concursurile care se desfăşoară în parteneriat cu M.E.C.S. şi M.A.I., deoarece acestea se dovedesc a fi benefice copiilor atât la şcoală, cât şi în viaţa de zi cu zi.

Resp. comisie concursuri şi olimpiade şcolare,
Prof. înv. pr. Ştefana Florentina
Şcoala Gimnazială Ştefan cel Mare
(Postat ianuarie 2017)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top