13Anul acesta şcolar a început cu o serie de schimbări la Liceul Tehnologic “Liviu Rebreanu” din Mozăceni, printre care şi cea a comitetului de conducere a Consiliului Şcolar al Elevilor.
Cum preşedintele este deja în clasa a XII-A, regula impune să fie organizate noi alegeri. Anunţul a fost făcut, candidaţii şi-au depus cererile însoţite de documentele aferente, şi astfel campania electorală a început.
Misiunea lor a fost mai uşoară deoarece pentru fiecare funcţie s-a înscris câte un candidat sau, mai bine spus, candidată. Fetele au ales să-şi desfăşoare campaniile electorale şi în mediul on-line, făcându-şi cunoscut programul cu ajutorul reţelei de socializare Facebook.
În perioada stabilită, s-au desfăşurat alegerile, nu fără emoţii  pentru cele trei candidate.
Astfel, în urma numărării voturilor exprimate secret şi individual, eleva Ţurlea Andreea, din clasa a X-a A, a devenit noul Preşedinte al Consiliul Şcolar al Elevilor, luându-i locul senioarei Tocilă Georgiana, din clasa a XII-a A. În misiunea ei, va fi secundată de colega ei de clasă, Tănase Georgiana, în calitate de Vicepreşedinte, şi de noul Secretar, Ţurlea Alexandra, din clasa  aXI-a A.
Noi, profesorii de la Liceul Tehnologic “ Liviu Rebreanu”, le urăm fetelor mult succes în demersurile lor şi le asigurăm de tot sprijinul nostru în realizarea proiectelor.

Prof. Pintilie Claudia
Liceul Tehnologic “Liviu Rebreanu” Mozăceni
(Postat octombrie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top