21Deschiderea oficială a anului școlar a fost prilej pentru conducerea Liceului Tehnologic “Liviu Rebreanu” Mozăceni de a adresa câteva cuvinte elevilor și invitaților și de a le transmite urări de bine și încurajări pentru perioada de studiu care urmează.
”Față de anul trecut, am introdus profilele Economic, Mecanic și Școală profesională cu specializarea mecanic auto, pentru a ne racorda la cerințele pieței. Liceul nostru deservește cinci comune: Teiu, Negrași, Mozăceni, Slobozia și Ștefan cel Mare, numărul de elevi fiind într-o continuă creștere, de la an la an. În momentul de față avem 400 de elevi, școala noastră fiind principalul furnizor de forță de muncă calificată de nivel 1, 2 și 3 pentru unitățile economice de profil din Argeș. Baza materială de care dispunem este una foarte bună, în ultimii ani realizându-se investiții de amploare la Liceul Tehnologic (dar și la celelalte unități de învățământ din comună, structuri ale Școlii Mozăceni). De la an la an încercăm să aducem specializări de viitor, astfel încât, elevii noștri să aibă oportunități clare pe piața muncii. Avem un colectiv de cadre didactice foarte bine pregătit, cu dragoste față de elevi, care se implică în actul educativ. Ca dovadă, promovabilitatea examenului de Bacalaureat a crescut la 40% anul acesta. De altfel, noi oferim ore de pregătire special pentru examenul de Bacalaureat, tocmai pentru a-i ajuta în plus pe tineri. Toți absolvenții acestui liceu au un certificat de calificare, care le oferă posibilitatea angajării”, a declarat directorul  unității de învățământ, Lucian Stoenescu.
La deschiderea noului an școlar, atât la Liceul Tehnologic, cât și la celelalte structuri din localitate, a fost prezentă și conducerea Primăriei Mozăceni, consilieri locali, alături de profesori și părinți.
”Fiind profesor atâția ani, emoția pe care o simt este uriașă. Să fiți onorați că sunteți elevi la Mozăceni și totodată responsabili, deoarece aici s-au format multe din personalitățile județului și nu numai. Baftă și cât mai multe note bune! ”, le-a urat primărița Corina Dună, tinerilor elevi.

Oferta educațională a Liceului Tehnologic “Liviu Rebreanu”
                              -anul școlar 2016-2017-
Clasa a IX-a  
# o clasă –profil servicii-comerț;
# o clasă profil tehnic-mecanică.
Clasa a IX-a, profesională
# o clasă domeniul mecanică - calificarea mecanică auto;
Clasa a XI-a
# o clasă - profil servicii - tehnician în activități economice;
# o clasă - profil resurse - tehnician mecanic pentru întreținere și reparații.
# o clasă profil tehnic - tehnician mecatronist.

22Școala noastră va fi deschisă pentru toți acei care au nevoie de educație, capabilă să satisfacă necesitatea fiecărui elev de a valorifica creativ informațiile și a respecta valorile comunității locale și societății românești în ansamblu. Să asigurăm instruire și educație pentru tinerii și adulții din zona Mozăceni și din alte județe în domeniul de expertiză tehnică, servicii de educație și instruire profesională, stimulând dezvoltarea carierei și creșterea potențialului economic și social al zonei. Serviciile oferite de școală au la bază calitatea, performanța, promovarea valorilor europene, egalitatea șanselor pentru toți participanții în proces și deschiderea spre învățarea pe tot parcursul vieții.

Director, Stoenescu Lucian
Prof. Dință Eleonora
Prof. Stoenescu Lăcrămioara

(Postat septembrie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top