25Elevi din județul Argeș şi-au demonstrat potenţialul deosebit şi la cea de a V-a ediţie a Concursului Județean de Creație Tehnică „Feerie de Crăciun”, din cadrul proiectului „Practic pentru fiecare zi”. Concursul a avut loc în ziua de 10 decembrie 2016, la Pitești, fiind organizat de Liceul Tehnologic „Dacia”, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeș.  
În alocuţiunea susţinută în deschiderea manifestării, doamna director, profesor inginer Cristina Elena Mihai a subliniat că în acest loc se desfășoară o utilă întâlnire a elevilor unde se realizează un schimb însemnat şi consistent de idei, de opinii şi de rezultate în variate domenii tehnice.
La deschidere activității a fost invitată doamna inspector școlar general adjunct, profesor inginer  Mihaela Crișan, care a prezentat avantajele acestor concursuri, având speranța că tinerii vor fi capabili să realizeze lucruri deosebite și vor fi în stare să lucreze cu tehnică de ultimă generație.
Competiţia la care au fost prezenți peste 150 de elevi din oraș și județ  (Curtea de Argeș, Costești, Topoloveni, Mioveni, Câmpulung, Purcăreni etc) s-a desfăşurat pe patru secțiuni: prima fiind de decorațiuni, colaje, picturi, desene, felicitări; a doua secțiune a fost pentru prezentare montaje tehnice și experimente reale; cea de-a treia a fost pentru experimente virtuale, prezentări PowerPoint și colinde; a patra secțiune a fost dedicată cadrelor didactice.
Simpozionul și concursul „Feerie de Crăciun” a fost inițiat de prof. Moisescu Maria Cristina. Echipa de proiect a fost alcătuită din următoarele cadre didactice: d-na director prof. ing. Cristina Elena Mihai, d-na director adjunct prof. ing. Daniela Tănase, prof. Cristina Dumitrache, Mihaela Pleșa, Daniela Diaconu, Cosmina Georgescu, Georgeta Ion, Daniela Răducanu, Valentina Niță, Ioniță Iuliana, Gabriela Popa, Liliana Stancu, Ileana Badea, Ancuța Măcăneață, Valentina Stanciu, Mircea Dițuleasa, Carmen și Cristi Cristescu, Violeta Vasile, Șerban Liliana, Mădălina Ionescu, Silvia Căpățână.
Competiția a fost finanțată din fonduri proprii și sponsorizări.

Prof. Maria Cristina Moisescu
Liceul Tehnologic „Dacia” Pitești
(Postat decembrie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top