34Mirunette International Education a premiat finaliștii concursului național de limba engleză “Mirunette Language Competition”, în data de 6 iunie 2015, la Galeria de Artă Contemporană Galateca din București. La categoria de vîrstă 10-13 ani, eleva Școlii Gimnaziale “I.L. Caragiale” din Pitești, Alexandra Theodora Popa (11 ani), a obținut locul I și o tabără gratuită de 2 săptămâni în Anglia, lângă Londra!
În competiție s-au înscris peste 3.400 de participanți, în etapa a II-a s-au calificat 1.229 de elevi, iar în etapa a III-a au fost selectați doar 45 finaliști, aceștia din urmă provenind din 25 localități din țară.
Marile premii ale concursului Mirunette Language Competition sunt 2 tabere internaționale de limba engleză de 2 săptămâni în Anglia. Alexandra Theodora Popa, elevă la Școala Gimnazială „I.L. Caragiale” din Pitești, a câștigat locul I la categoria de vârstă 10-13 ani, și va merge gratuit în tabăra de limba engleza de la St. Mary’s School (una dintre cele mai importante scoli de tip boarding din Anglia), în apropiere de Londra. Oana Miruna Machita, elevă a Colegiului National „Mihai Viteazul” din Slobozia, este câștigătoarea premiului I la categoria de vârstă 14-17 ani, și va participa gratuit in tabăra de limba engleză desfășurată la renumita Universitate Queen Mary din Londra.
Locurile II au fost ocupate de către Ioana Cernat (grupa 10-13 ani), de la Colegiul National „Gh. Lazar”, din București, și Roxana Elena Dumitriu (grupa 14-17 ani), de la Colegiul National „Vasile Alecsandri", din Galați.  Premiile III au mers către Tudor Onose (categoria de vârstă 10-13 ani), de la școala gimnazială „Turoczi Mozes", din Tg. Secuiesc, și Andra Bujan (categoria de vârstă 14-17 ani), de la Colegiul Național „Andrei Saguna”, din Brașov.
Listele finaliștilor concursului de limba engleză “Mirunette Language Competition” pot fi accesate pe site-ul www.miruntte.ro.
Marii finaliști au venit din întreaga țară: Alba Iulia, Arad, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Câmpina, Cluj, Cornu, Constanța, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galați, Iași, Focșani, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Slobozia, Pucioasa, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Tecuci, Târgu Neamț și Târgu Secuiesc.
Finaliștii concursului “Mirunette Language Competition” au câștigat și numeroase alte premii: tablete de la Allview, biciclete de la Biciclop, examene de limba engleza Cambridge sau IELTS de la British Council, bilete la film de la Cinema City, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, dicționare de fotografie, camere foto și un curs de fotografie de la F64, materiale promoționale de la Generali, cărți de la Editura Humanitas și cărți în limba engleză de la Librăria Engleză “Anthony Frost”, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri de la Kidster, jocuri de la Mind Blower, stilouri de la Gifts Boutique, cursuri de limba engleză de la Shakespeare School și abonamente la laser tag de la Stalingrad Laser Tag Arena.
Elementul de noutate principal în probele concursului “Mirunette Language Competition” - ediția 2015, a fost constituit de realizarea unui material video de promovare a unei tabere din Marea Britanie și Irlanda. Materialul video a avut scopul de a evidenția fluența, vocabularul, corectitudinea exprimării în limba engleză, dar și creativitatea participanților, tehnologia folosită nereprezentând un criteriu de selecție. Finaliștii au reușit să impresioneze și să emoționeze comisia de evaluare a concursului, remarcându-se prin creații originale și un vocabular excelent al limbii engleze.
Concursul național de limba engleză “Mirunette Language Competition” - editia 2015, a fost realizat în parteneriat cu Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar.
Mirunette International Education este reprezentant în România pentru peste 60 de școli internaționale care organizează cursuri și tabere de limba engleză, franceză, spaniolă, italiană, germană, portugheză, chineză și rusă. Mirunette International Education este lider de peste 10 ani în organizarea de tabere internaționale și în consilierea educațională pentru admiterea la școli și universități renumite din străinătate.

(Postat iunie 2015)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top