06S-a mai stins încă o stea… și un minunat coregraf al folclorului românesc! Domnul Ilie Stelian a fost un om minunat, cu un simț al umorului extraordinar,  cu o dragoste infinită pentru tot ceea ce a făcut -dansul popular. Vă mulțumim pentru toate momentele frumoase pe care le-am petrecut pe scenă și cu care ne-ați îmbălsămat sufletul!
Chiar dacă v-am mai necăjit câteodată, v-ați deschis larg inima și ne-ați primit din nou pe poarta sufletului dumneavoastră, iertându-ne!
Cu ,,Ansamblul Topologul” aveați multe planuri de realizat, multe vise  frumoase care din păcate s-au spulberat odată cu plecarea dumneavoastră în lumea fără de dor! Ne-ați îndrumat  cu multă dragoste pe drumul presărat cu artă, ne-ați mângâiat  cu palma blajină trupul firav, încurajându-ne de fiecare data când pășeam pe scenă, unde bucuram mii de suflete cu arta și credința dumneavoastră pentru dansul popular. Atât eu, cât și colegii mei am rămas cu o amintire frumoasă despre cel care a fost Ilie Stelian!
Ultima noastră întâlnire a avut loc într-o zi de luni. Aceasta a fost ultima repetiție în care nu am dansat. Am ascultat cu atenție o întâmplare din tinerețea sa… Nu aveam cum să știm că este ultima noastră întâlnire… Un înger ne-a părăsit pe data de 02.04.2017… “Domnul Stelică”, așa cum îi spuneam noi…Tot ce putem face este să ne rugăm pentru sufletul îndrăgitului nostru coregraf.
Putem spune  că suntem fericite că am avut norocul de a face parte din această familie a folclorului românesc, condusă de un minunat și desăvârșit coregraf!
Acum v-ați îmbrăcat în mantia pură a îngerilor unde veți întemeia coregrafia stelelor!
Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, Om minunat, și să ne veghezi și pe noi, pământenii, din tărâmurile sfinte!

Băscoveanu  Georgiana  Raluca, Căldăraru Izabela - clasa a VII-a 

Școala Gimnazială Tigveni

(Postat aprilie 2017)   

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top