28Data de 12 septembrie 2016 a reprezentat momentul deschiderii noului an școlar, 2016-2017 și la Școala Gimnazială “Gabriel Marinescu “ din Tigveni. La deschiderea acestuia au fost prezenți, alături de bobocei, elevi din ani mai mari, părinți, cadrul profesoral condus de doamna director Popescu Maria, reprezentanți ai bisericii din sat, domnul viceprimar Smeu Constantin, cât și domnul primar Slătineanu Dumitru.
După un discurs realmente emoționant al doamnei director Popescu Maria, domnul primar s-a adresat tuturor celor de față, parcă din suflet de elev, aducându-și aminte și el de zilele copilăriei de prima zi  de școală, îndemnându-i pe copii să fie silitori și prin învățătură să pună bazele unei educații solide, care să-i ajute în viață. La final, a urat tuturor “Succes în noul an școlar!”
Surprizele s-au ținut  lanț la școala noastră... Mascotele Porcul Diana, Vaca Diana și Logo-ul Diana au întâmpinat copiii cu multă bucurie, iar la intrarea în sala de clasă, elevii clasei a II-a și d-na prof. înv. primar Piele Roxana au fost întâmpinați de părinții copiilor, care au făcut un pod de baloane și au cântat "La mulți ani!" Prin zâmbetele lor ne-au transmis toată disponibilitatea de a fi alături de noi, cu încurajări și cu implicare...

Prof. înv. primar Piele Elena-Roxana
Școala Gimnazială „Gabriel Marinescu”, Tigveni
(Postat septembrie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top