16Ziua de 1 iunie este momentul cel mai potrivit de a oferi copiilor sprijin și dragoste. Este ziua care ne reamintește că ei reprezintă un dar neprețuit al vieții care trebuie ocrotit iar noi avem responsabilitatea de a veghea mereu asupra lor pentru a avea un drum lin și frumos  în viață. Ziua copilului este o zi specială pentru toţi, o sărbătoare a copilăriei, care ne inspiră să dăruim celor mici emoţii, să ne implicăm în a le oferi un viitor plin de succese şi speranţă.
Şi, ca într-o adevărată lume a copilăriei, părinţii elevilor din clasa I de la Şcoala Gimnazială „Gabriel Marinescu” Tigveni, au prezentat pe scenă povestea “Ridichia uriașă” transformându-se pentru câteva clipe în personaje din poveste...  
Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea şi familia noastră  şi conferă an de an un prilej de mare bucurie, o „întâlnire” fericită a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor atenţii şi cadouri, ci şi prin participarea împreună la acţiuni şi evenimente inedite, atractive pentru copii şi aducătoare de amintiri şi nostalgii pentru cei mari, care mai păstrează încă un crâmpei din sufletul lor ce copil.

Prof. înv. primar Piele Elena Roxana
Şcoala Gimnazială ,,Gabriel Marinescu” Tigveni
(Postat iunie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top