44În perioada 10-14 octombrie 2016, a avut loc a patra mobilitate internaţională, în cadrul proiectului Erasmus+, proiect derulat la Şcoala Gimnazială Vladimir Streinu - Teiu.
Mobilitatea, care a avut loc în localitatea Le Moule, Guadalupe, s-a desfăşurat pe două paliere – o parte de formare, în care cadrele didactice au participat la diferite ateliere – şi o parte practică, în care profesorii şcolilor partenere , au predat la o anumită clasă, o oră pe zi,  pe parcursul întregii săptămâni.
"Activităţile desfăşurate în această săptămână au fost extrem de interesante şi, cu siguranţă, vor contribui la dezvoltarea noastră profesională. Tot ce am învăţat aici, vom aplica şi în şcolile noastre, " a declarat Mirela Pandrea, coordonatoarea proiectului.
Activităţile de formare desfăşurate fac parte din Proiectul Erasmus+, "L'ecole maternelle, levier pour l'education future de l'enfant", KA 2, proiect derulat în perioada octombrie 2015 - septembrie 2017, de către Şcoala Gimnazială Vladimir Streinu – Teiu, având parteneri din Turcia, Bulgaria, Italia, Belgia, Franţa, Portugalia.

(Postat octombrie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top