ratesti gradinitaToamna, anotimpul belșugului și al bogăției atât în recoltă cât și în culori, a fost sărbătorită cu mare entuziasm de către preșcolarii de la G.P.N. Tigveni, Școala Gimnazială “Gheorghe I. I. C. Brătianu” Rătești.
Pentru a satisface curiozitatea copiilor cu privire la anotimpul toamna, în perioada 14 octombrie -15 noiembrie am derulat proiectul educațional “E toamna iar…”
În cadrul proiectului, s-au desfășurat diferite activități care le-au pus copiilor în valoare spiritul creativ prin pictură, colaje, aplicaţii cu materiale din natură, oferind în acelaşi timp, posibilitatea micilor artişti de a da frâu liber imaginaţiei creatoare şi artistice.
Una din numeroasele activități, foarte iubită de copii dar și foarte apreciată de cei din jur, s-a desfășurat în săptămâna numită “Parfumul și culoarea florilor de toamnă”, activitate în cadrul căreia, preșcolarii, împreună cu  doamna educatoare, au realizat aranjamente florale specifice anotimpului. Aranjamentele confecționate au fost dăruite cu mare drag cadrelor didactice ale Școlii Gimnaziale ,,Gheorghe I. I. C. Brătianu”, dar și celorlalți parteneri educaționali: Primărie, Dispensarul comunei).

Prof. înv. preșc. Drăghici Nicoleta
GPN Tigveni, Rătești                     
(Postat noiembrie 2019)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top