baiculestiÎn perioada 2 -6 iulie 2018 , trei membri ai echipei de proiect de  la Școala Gimnazială Băiculești au participat la ultima întâlnire transnațională, alături de reprezentanții celor 4 țări partenere în cadrul Proiectului Erasmus+KA2 „Save my life with my rights” (_ 2016-1-TR01-KA219-033936_5.2.).

Această întâlnire a fost organizată de către echipa din cadrul Şcolii “Acarlar Anaokulu” Turcia, la care au participat reprezentanți din şcolile partenere: “Celodnevna detska gradina N 55 Veselina”- Bulgaria, „Instituto Comprensivo Statale Confalonierii” - Milano, „Diadrastiko Europaiko Sxoleio” - Grecia, Școala Gimnazială Băiculești. Instituția din Romania a fost reprezentata de Georgescu Cristina, Dogaru Corina și  Mazilescu Cosmin - coordonatorul proiectului.
Această reuniune a avut drept scop evaluarea proiectului. Fiecare echipă  a prezentat și analizat rezultatele activităților desfășurate, evidențiind impactul acestora. Rapoartele finale au fost întocmite până la sfârșitul lunii august, și publicate în platforma Mobility Tool online. Rezultatele vor fi diseminate și în portalul E Twinning, luându-se în discuție căi de valorificare a rezultatelor și modalități de continuare a programului. În viitor, partenerii au decis să aplice împreună pentru noi programe, dincolo de activitățile derulate legându-se strânse prietenii.  Toate aceste demersuri  urmăresc  să sprijine caracteristicile de dezvoltare ale copiilor în școli.
Scopul  proiectului este  de a crește  gradul de conștientizare al copiilor noștri cu privire la propriile drepturi,  noţiuni de cetăţenie şi istorie europeană.
Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul Programului Erasmus Plus, noul program al Uniunii Europene în domeniul educației, formării profesionale, tineretului și sportului. Toate informaţiile pe care le furnizăm reprezintă responsabilitatea exclusivă a echipei de proiect, iar Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care este folosit conţinutul acestor informaţii.

Mazilescu Cosmin
Școala Gimnazială Băiculești
(Postat septembrie 2018)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top