30Pentru al cincilea an consecutiv, pe 24 septembrie, elevii de la Școala Gimnazială ,,Nicolae Velea” din Cepari, coordonați de prof. Nicolae Găvan, Cătălina Podulică, Magda Georgescu, Camelia Sasu și Constantin Nițulescu s-au mobilizat din nou puternic pentru o cauză comună în campania ,,Let’s do it, Romania!”, pentru a arăta nu doar că au o localitate curată, dar mai ales că se pot mobiliza cel mai bine la o mișcare națională.
Acțiunea de curățenie a început la ora 9.00 și s-a încheiat la 12.30. Autoritățile locale, cu care legătura funcționează foarte bine, reprezentate prin domnul primar Ciobanu Cristian, au pus la dispoziție tot ceea ce era necesar - saci, mănuși, mijloc de transport - pentru desfășurarea acestei campanii de mediu, iar identificarea traseelor pentru curățenie a fost realizată de către inspectorul pentru problemele mediului, domnul Tudose Gheorghe. Elevii voluntari implicați au colectat un număr mare de saci, ceea ce înseamnă că mai avem mult până când vom învăța cu adevărat lecția campaniei ,,Let’s do it, Romania!”, iar prezența lor în această zi demonstrează astfel că le pasă de mediul in care trăiesc.
În afara acestei acțiuni, Școala Gimnazială din Cepari a dezvoltat și alte proiecte de succes, cu scopul de a educa și responsabiliza membrii comunității cu privire la protejarea mediului înconjurător, implicându-și angajații la acțiuni folositoare și creative.

31

Director, prof. Nicolae Găvan
(Postat septembrie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top