01Cu nostalgie și cu lacrimi în suflet, bifăm o nouă etapă a existenței noastre de elev: sfârșitul ciclului gimnazial.
Am petrecut împreună clipe minunate, am legat prietenii nevinovate, am trăit momente inedite care ne vor însoți toată viața și ne vor face sufletele să vibreze de bucurie și încântare ori de câte ori ne vom reîntâlni.  
Școala Gimnazială „Nicolae Velea”, Cepari a marcat acest moment printr-o activitate festivă: „Ultimul clopoțel”. Au participat cadrele didactice ale școlii, domnii diriginți, elevii clasei a VIII-a, cât și elevii clasei a IV-a, viitori elevi de gimnaziu, care sperăm să fie la fel de receptivi la noutăți și să facă cinste școlii noastre prin rezultate deosebite obținute la învățătură, participare la olimpiade și alte activități extrașcolare.
În cadrul festivității, elevii au adresat cuvinte de mulțumire cadrelor didactice că le-au fost alături și le-au îndrumat pașii spre un viitor strălucit. În încheiere, dl. director Nicolae Găvan a transmis elevilor clasei a VIII-a un emoționant mesaj prin intermediul căruia le-a urat mult succes la Evaluarea Naţională: „Sunt convins că Școala Gimnazială din Cepari este și va rămâne școala voastră de suflet, pe care nu o veți uita niciodată. În numele întregului colectiv didactic, vă doresc să fiți sănătoși, succes la examenele vieții și o vacanță frumoasă, plină de momente plăcute pe care le meritați cu prisosință!”
Urăm pe această cale succes la Evaluarea Naţională, succes în viață și vă mulțumim că ați adus cinste școlii noastre prin rezultatele obținute la olimpiade și concursuri școlare.”

Prof. Găvan Nicolae
Prof. Mateescu Andreea
Prof. Burciu Camelia
Prof. Sasu Carmen
Școala Gimnazială „Nicolae Velea”, Cepari
(Postat iunie 2016)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top